I'm back!

Här har det ekat tomt ett par månader!
 
Bakom det ligger ett antal anledningar, bland annat har jag varit upptagen med en komvuxkurs och haft ett något sviktande psyke. Under tiden som jag var borta härifrån har jag inte hunnit läsa sådär jättemycket heller. Jag läste historia på gymnasienivå på komvux för att bli behörig för en kurs jag vill läsa på universitetet och eftersom historiekursens fem veckor var sjukt intensiva så hann jag varken läsa eller ens umgås med min sambo ordentligt.
 
Efter att kursen var slut har jag knappt gjort något vettigt heller. Har den senaste tiden oftast valt att slå på tvn framför att läsa och jag vet inte riktigt varför. Jag väljer väl helt enkelt det minst ansträngade som finns att göra och då blir det så. Min lista på böcker att läsa är fortfarande lång men jag kan inte förmå mig själv att läsa så mycket som jag innerst inne vill.
 
Nog om det dock, nu är jag tillbaka - och jag har verkligen saknat att skriva! Ska försöka komma ikapp med lite recensioner på de böcker jag läst under skriv-uppehållet. 
 
Några böcker jag gav bort som ett bokpaket åt min mamma och syster som fyllde år i början av november. Själv är jag riktigt sugen på att läsa både Beckomberga och Män förklarar saker för mig.
Allmänt | | Kommentera |
Upp